Cuma, Aralık 22, 2006

BİR DOSTUN SKY TÜRK TE YAYINLANAN "FUTBOL HATTI" PROGRAMI EDİTÖRÜ SORDUĞU SORULAR


"Futbol Hattı" programı Editörünün Dikkatine ;

"Futbol Hattı" programınızın konuk yorumcusu Özcan bey, Kuddusi Müftüoğlu'nun Galatasaray maçı yöneteceğini ve bu maçta Galatasaray'ı kollayacağını söylemiş haftalar önce..
Kendilerinin "karanlık" işleri çok iyi bildikleri anlaşılıyor.
Merak ettiğim bir konu var... Lütfen kendilerine sorar mısınız?
"Özcan bey ile ilgili sürekli olarak kumarhane haberleri okuyoruz. Hatta bir kumarhane baskınında yakalanmamak için pencereden atladığını yazdı gazeteler. Aradan zaman geçmedi, yine yakalandı dediler.
1. Kumar huyu bir tutku mudur kendilerinde? Kumar oynamayı mı seviyor? Yoksa sadece arkadaşlarını görmek için tesadüfen mi o mekanlarda bulunuyor?
2. Adı çokça kumar işlerine karışan birisinin toplumda düşmanlıklar doğurabilecek böylesi kritik konularda yorumculuk yapabilmesini kendileri doğru buluyor mu? Yani böyle birisinin yaptığı yorum ve suçlamalarına bizat kendileri inanır mı?
3. Gerçekten gazetelerin yazdığı gibi kumar oynamayı seviyorsa, ne zamandan beri bu tür mekanlara devam ediyor? Aktif hakemliği sırasında da bu merakı var mıydı....??"
Özcan bey kendisi ya da "Futbol Hattı" editoryası aracılığı ile Hani, Özcan bey ile ilgili bir çok şey duyarız eskiden beri, şimdi de öyle, ortada bilinmedik bir konu kalmasın. Saygılarımla,

Tahsin Usluoğlu

Hiç yorum yok: